nl
Inloggen


Inloggen
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Aanmelden
Rechtsboven kunt u inloggen/registreren. Indien u een nieuwe klant bent, kunt u klikken op Account aanmaken. Vul hier uw gegevens in en kies een wachtwoord. Vergeet niet uw BTW-nummer in te vullen. Als uw account is aangemaakt zullen wij uw BTW-nummer en naam controleren en daarna uw account activeren. U krijgt dan van ons z.s.m. een e-mail dat u kunt inloggen met het door u opgegeven
e-mailadres en wachtwoord.

Alle klanten die op onze oude website een login en wachtwoord hadden, moeten ook opnieuw een aanvraag doen zoals hierboven beschreven. Excuses voor het ongemak.

Klanten die reeds een aanvraag hebben gedaan op onze nieuwe website, kunnen inloggen door rechtsboven hun e-mailadres en wachtwoord in te voeren.

Leveringstijden
De leveringstijd van een bestelling hangt van enkele factoren af. Ten eerste of dit product in voorraad is (zie ook het kopje 'Voorraad'), ten tweede hangt dit samen met de andere producten die u bij de(zelfde) bestelling hebt toegevoegd. Wij proberen in de meeste gevallen alles in één levering te brengen. Als dit echter te lang zou duren, wordt het artikel dat er niet is later nageleverd. In de meeste gevallen kunnen wij alles binnen een (werk-)week leveren.

Leveringskosten
Wij rekenen afleveringskosten voor leveringen van bestellingen onder de € 135,00 binnen het verzorgingsgebied waar wij met eigen vervoer bezorgen. Dat betreft de regio's Noord- en Zuid - Holland. Buiten het verzorgingsgebied hebben wij een hogere minimum bestelgrootte van € 350,00. Onder dit mimimumbedrag zijn wij genoodzaakt afleveringskosten van € 25,00 door te berekenen.
 

Regio's
Bestellingen worden met eigen vervoer geleverd in Noord-Holland.
Daarbuiten worden alle leveringen gedaan door onze vaste expediteur of postorderbedrijf.

Betaling:
Indien u een bestaande klant bent zijn er al betalingsafspaken gemaakt. Bent u een nieuwe klant, dan kunt u o.a.. betalen per Ideal, PayPal. Voor reguliere klanten zijn er meer mogelijkheden, zoals betaling per automatische incasso. Gelieve voor de betalingsmogelijkheden te bellen op telefoonnummer 075 628 11 19.

Retournering
Alle retouren dienen in overleg met onze verkoopafdeling te geschieden. Schade en manco’s dienen binnen 24 uur te worden doorgegeven.

Reparatie
Wij hebben een eigen reparatieafdeling. Ook voor reparatie aan uw koel- en vriesapparatuur kunt u bij ons terecht. U wordt dan geholpen door een STEK-erkende monteur.

Voor vaste klanten is het mogelijk om 24-uur per dag een NOOD-nummer  te bellen bij een storing van apparatuur.
Het telefoonnummer is 06 53 28 93 47.

LET OP! Gebruik dit telefoonnummer ALLEEN voor storingen aan uw apparatuur. De monteur kan u geen verdere  inlichtingen over producten, leveringen, telefoonnummers e.d. verstrekken!

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.